Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.autorepublic.ro

Termenii și condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către S.C. I See Solutions SRL , prin intermediul magazinului online www.autorepublic.ro.

Site-ul web www.autorepublic.ro este operat de S.C. I See Solutions SRL, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J3/748/2012, CUI 30272228.

Utilizarea site-ului www.autorepublic.ro, (accesul, navigarea, comandă și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în prezentul document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

De asemenea sunteți de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Raporturile comerciale dintre cumpărător și AutoRepublic.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță și Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Termeni:

În acest document, următorii termeni vor însemna:

Cumpărător: persoană fizică sau juridică care în urma utilizării în site-ul AutoRepublic.ro emite o Comandă.

Cont: zona din site-ul AutoRepublic.ro unde sunt păstrate datele personale ale Cumpărătorului. Este accesibilă folosind o adresa de email și o parolă. Aici se păstrează Numele și adresa de facturare, adresele de livrare, istoricul comenzilor, garajul de mașini (care permite o selecție rapidă a mașinii). Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, unde AutoRepublic.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la informațiile cardului dumneavoastră.

Vânzător: societate comercială SC. I See Solutions SRL, având sediul social în sat. Zigoneni, com. Băiculești, nr.23, jud. Argeș, număr registru comerțului J3/748/2012, CUI 30272228

Bunuri și Servicii: orice produs sau serviciu și documentele însoțitoare, care urmează a fi livrate Cumpărătorului în urma Contractului la distanță încheiat

Comandă: un document electronic, o formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa anumite bunuri și servicii prin intermediul site-ului, Vânzătorul este de acord să le livreze și Cumpărătorul este de acord să le achite și să le primească la adresele specificate.

Contract: comandă confirmată de către Vânzător prin emiterea facturii fiscale. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei comenzi.

Contract la distanţă: orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

Drepturi de proprietate intelectuală: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificații: toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în comandă.

Certificate de garanție: documente emise de producătorii sau distribuitorii produselor prin care sunt atestate garanția și condițiile de acordare a acestora

Factură proformă: o copie nefiscalizată a facturii comerciale, furnizată în avans de către vânzător unde sunt specificate prețurile și termenii tranzacției în vederea efectuării plății prin intermediul ordinului de plată.

Cookie-urile: fișiere text de dimensiuni mici, trimise de serverul AutoRepublic.ro unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează AutoRepublic.ro

AutoRepublic.ro acceptă comenzi plasate în site sau telefonic iar prin plasarea unei comenzi, Cumpărătorul este de acord cu acesta formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător. Etapele complete sunt următoarele:

înregistrarea unei comenzi va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea Contact (programul Departamentului de Vânzări);
confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii, a seriei de caroserie și a stocului produselor aflate în comandă. Această confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail);
livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Denunțarea contractului – dreptul de retur

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor și este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare:

produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate

consumabilele desigilate

Pentru a beneficia de dreptul de retur, înainte de expirarea perioadei sus menționate(14 zile), cumpărătorul trebuie să informeze AutoRepublic.ro cu privire la decizia sa de retragere din contract prin completarea formularului de retur

După completarea formularului, cumpărătorul va returna produsele în cel mult 14 zile, prin intermediul curierului sau direct în showroom, fără întârziere nejustificată. În cazul în care produsele nu sunt returnate în acest termen consumatorul pierde dreptul de a renunța la contract.

Exercitarea dreptului de retur pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale de a executa contractul la distanţă.

În acest caz AutoRepublic.ro va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, nu mai târziu de 14 zile de la dată la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, dar nu înainte de a intră în posesia produselor returnate.

AutoRepublic.ro va rambursa sumele datorate folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazurilor:

în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urmă rambursării.

plata a fost efectuată ramburs și în acest caz returnarea se va face prin transfer bancar.

În cazul plăților prin tranfer bancar, rambursarea banilor se va face numai în conturi IBAN aparținând persoanei pe numele căreia s-a emis factura fiscală.

AutoRepublic.ro nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de AutoRepublic.ro.

Fraudă:

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența va asumați responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului (contact@autorepublic.ro). AutoRepublic.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate prin utilizarea neautorizată a contului.

Administratorul site-ului AutoRepublic.ro își rezervă dreptul de a modifică structura și interfață oricărei pagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@autorepublic.ro

Confidențialitate:

SC. I See Solutions SRL este total angajată să protejeze confidențialitatea vizitatorilor și clienților noștri. Noi nu vom divulga informații despre clienți noștrii către terțe părți excepția cazului în care este este necesar pentru a completa serviciul oferit( de exemplu întocmirea unui dosar de credit)

AutoRepublic garantează confidențialitatea datelor stocate în contul de client. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către AutoRepublic.ro nici de către partenerii implicați în derularea contractul la distanță încheiat. Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului AutoRepublic.ro Prin completarea formularului de înregistrare de pe AutoRepublic.ro utilizatorul declara că își dă, în mod expres, consimțământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii AutoRepublic.ro în următoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clienții;

Prelucrarea comenzilor;

Evaluarea produselor și serviciilor oferite;

Participarea la concursuri, promoții;

Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea AutoRepublic.ro

Informațiile solicitate în cazul plăților online întră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, unde AutoRepublic.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la informațiile cardului dumneavoastră.

Siguranța datelor clienților noștri este prioritară pentru noi! Și vrem să ne asigurăm că absolut orice comunicare cu clienții noștri este conform legii și aliniată GDPR (General Dată Protection Regulation).

Cine are acces la datele dumneavoastră:

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
4. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
5. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
6. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp;
9. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea I SEE SOLUTIONS SRL o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., I SEE SOLUTIONS poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
– dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către I SEE SOLUTIONS SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; I SEE SOLUTIONS SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
– dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea I SEE SOLUTIONS SRL ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar I SEE SOLUTIONS SRL are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (îi) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine I SEE SOLUTIONS SRL în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; I SEE SOLUTIONS SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
– dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea I SEE SOLUTIONS SRL restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite I SEE SOLUTIONS SRL să verifice exactitatea datelor; (îi) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) I SEE SOLUTIONS SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar Dvs. le solicități pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale I SEE SOLUTIONS SRL prevalează asupra drepturilor Dvs.; I SEE SOLUTIONS SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicită acest lucru;
– dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către I SEE SOLUTIONS SRL, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la I SEE SOLUTIONS SRL la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
– dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
– dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de I SEE SOLUTIONS pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de I SEE SOLUTIONS S.R.L. gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, I SEE SOLUTIONS S.R.L. poate:

a) fie să perceapă o taxă, țînând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
b) fie să refuze să dea curs cererii.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de I SEE SOLUTIONS S.R.L., conform prezenței Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Dacă aveți nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, va rugăm să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@autorepublic.ro

Fraudă:

Garanția:

Produsele cumpărăte prin intermediul AutoRepublic.ro sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului. Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garanție.

Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială.

Piesele de folosință îndelungată beneficiază de un termen mediu de garanție de 18 luni, calculat din momentul emiterii facturii. În această categorie intră următoarele: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulații planetare, elemente de caroserie, elemente de direcție, elemente de frână, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe și țevi de eșapament, rulmenți, fișe de bujii, piese de electromotor și alternator, piese de motor în mișcare.

Nu se acordă termenul de 18 luni pentru piesele auto cu caracter consumabil: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, ștergătoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere și incandescente, garnituri metalo-plastic și simeringuri, curele de transmisie și distribuție.

Termenul de valabilitate pentru lubrifianţi este de 36 luni de la data ambalării, așa cum este menționată pe ambalaj.

Produsele care prezintă în perioada de garanție defecte de material sau de fabricație, vor fi înlocuite cu altele noi, conform legii.

Vânzătorul este exonerat de răspundere privind garanția sau aceasta poate fi anulată în următoarele cazuri:

Piesă nu a fost cumpărată de la SC. I See Solutions SRL (AutoRepublic.ro);

Piesă nu a fost montată într-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producătorul autovehiculului pentru marca respectivă;

Piesă s-a defectat datorită unui montaj incorect sau datorită montării împreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

Piesă a fost greșit aleasă sau a fost utilizată pentru alt scop decât cel indicat în catalogul producătorului;

Piesă uzată sau deteriorată din cauza  suprasolicitării, întreținerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandărilor producătorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificările și reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producător;

Autoturismul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevăzut de constructor sau a fost exploatat în condiții necorespunzătoare (raliuri, competii sportive, etc);

Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de altă natură (șocuri termice, electrice, mecanice);

Piesele prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări;

Piesele care fac obiectul unei reclamații în garanție vor fi însotite de următoarele documente:

Copie după factură de achiziție de la SC. I See Solutions SRL (AutoRepublic.ro), bonul sau chitanță cu care a fost cumpărată piesă;

Dovada montării într-un service autorizat R.A.R pentru marca respectivă (deviz de montaj) și documentele fiscale aferente;

Notă de constatare emisă de către un service autorizat R.A.R. prin care se constată și se descrie detaliat defecțiunea;

Copia după certificatul de înmatriculare al autovehiculului;

Copie autorizație R.A.R. a service-ului unde s-a făcut montajul;

Reclamația depusă de cumpărător va fi analizată și va primi un răspuns în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la dată recepției produselor reclamate la sediul vânzătorului, însoțite de toate documentele enumerate mai sus.

În cazul în care reclamația a fost justificată, vânzătorul se obligă la înlocuirea produsului în termen de 5 zile lucrătoare.

În cazuri speciale când părțile nu ajung la un consens cu privire la reclamația de garanție, părțile vor trimite piesele pentru analiză la un specialist în domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător. Cheltuielile ocazionate de efectuare a analizei vor fi suportate de partea în culpă.

Garanția acoperă cel mult valoarea integrală a produsului reclamat.

Nu se acordă termenul de 18 luni pentru piesele auto cu caracter consumabil: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, ștergătoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere și incandescente, garnituri metalo-plastic și simeringuri, curele de transmisie și distribuție.

Utilizare cookies:

Politică de utilizare Cookie-uri, se referă la cookie-urile și paginile web operate de SC. I See Solutions SRL, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J3/748/2012, CUI 30272228

Cookie-urile sunt fișiere dimensiuni mici, trimise de serverul AutoRepublic.ro unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează AutoRepublic.ro. Cookie-urile se stochează pe dispozitivelele (PC, notebook, telefon smart etc) cu care se accesează AutoRepublic.ro. Cookie-urile sunt pasive, nu accesează informațiile de pe hard disc și nu conțin programe software, viruși etc. Cookie-urile sunt folosite pentru a identifica terminalul după care a fost accesat site-ul web și pentru a furniza conținut relevant pentru utilizator. Cookie-urile exclud identificarea personală a consumatorului și nu solicită informații cu caracter personal

AutoRepublic.ro folosește cookie-uri fixe (care rămân în terminal și după închiderea browser-ului, până la expirare sau ștergere) și pe sesiune care expiră după închiderea sesiunii de lucru.

Cookie-urile plasate de AutoRepublic.ro sunt folosite pentru a analiza vizitele utilizatorilor, pentru geotarghetare, pentru creșterea performanței site-ului, pentru înregistrarea și pentru servicii de publicitate și sunt impărțite astfel:

Cookie-urile sunt strict necesare: esențiale pentru a permite site-ul să ofere serviciile solicitate, cum ar fi reamintirea coșului de cumpărături.

Cookie-urile de performanță: colectează informații anonime cu privire la modul de vizitatorii folosesc site-ul; datele obținute ne permite îmbunătățirea modul de funcționare a site-ului. De exemplu, vom utiliza cookie-uri Google Analytics pentru a ne ajută să înțelegem modul în care clienții ajung la site-ul nostru și accesează paginile din site. Datele stocate de aceste cookie-uri nu prezintă detalii personale prin care identitatea individuală poate fi stabilită.

Cookie-urile de funcționalitate: păstrează informațiile despre alegerile făcute de utilizatori (de exemplu parametri de căutare, linia de produse căutate, brandurile dorite). Acestea cookie-uri sunt folosite pentru a oferi o experiență de navigare potrivită cu selecțiile dumneavoastră și de a face vizita mai bine adaptată și plăcută.

Cookies de targetare și publicitatare: Aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile de navigare pentru a primii apoi numai publicitatea relevantă pentru tine și interesele tale. Ele amintesc site-urile web ce produse și servicii ai vizitat/căutat. Aceste informații sunt partajate cu alte părți, cum ar fi agenții de publicitate care îți vor livra apoi servicii de publicitate conform domeniilor tale de interes

Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Atenție însă, limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit.

Nu ai timp sa cauti piesa? Te sunam noi in cel mai scurt timp!