Plata prin CardAvantaj    

 

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de până 3 rate fără dobânda!    

 

Acum poți plăti produsele comandate și prin CardAvantaj, în rate, fără dobânda (online și la showroom)

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit în lei cu utilizare atât națională cât și internațională ce oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în rate, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție efectuată.

 

Cum poți obține CardAvantaj?

 

– Poți merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

– Poți aplică on-line pe www.cardavantaj.ro la secțiunea „Aplică acum”

– Sună la CEBLine apelând numerele 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fixă Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice rețea) și solicită emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistență non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelează:

CEBLine: 0801.000.000 (număr apelabil din rețeaua fixă Romtelecom) sau 0750.000.000

 

Pentru a plăti online cu cardul în rate, selectează opțiunea „Online cu Card Avantaj”, selectează numărul de rate dorit și apoi apasă butonul „trimite comandă”.

Vei fi direcționat către o pagină securizată 3d Secure, unde vei adaugă datele cardului tău

Important.Plățile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificarii cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui dețînător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de către Credit Europe Bank și presupune efectuarea plăților prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat.

 

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizezi:

 

– Numele posesorului de card

– Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe față cardului, fără spații)

– Dată expirării cardului
– Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe bandă cu semnătură)

 

 

Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul Dvs, în condițiile agreate cu Banca emitentă a cardului tău. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul tău.

Nu ai timp sa cauti piesa? Te sunam noi in cel mai scurt timp!